Extang

Extang on eniten lavakansia myyvä valmistaja USA:ssa. Yksistään Yhdysvalloissa kansia myydään yli 50,000 vuositasolla! Extangin tehdas sijaitsee Ann Arborissa Michiganissa. Kaikki tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu USA:ssa. Se antaa heille suuren edun muihin kilpailijoihinsa nähden erityisesti laadunvalvonnassa, verrattuna niihin jotka valmistavat tuotteensa halvan tuotannon maissa! Kaikki käytettävät materiaalit ja tekniset ratkaisut ovat yli 30-vuoden innovatiivisen kehitystyön, tutkimuksen ja kokemuksen tulosta!

Extang perustettiin Ann Arboriin jo vuonna 1982 joten kokemusta riittää. Vuosien varrella yritys on kasvanut nykyisiin mittoihinsa ja työllistää tänä päivänä yli 300 työntekijää! Myyntipisteitä heillä on ympäri maailman ja nyt se on myös täällä Suomessa!

Tuotevalikoima on laaja ja käsittää kaiken kaikkiaan 10 erilaista mallia. Kolmessa osassa taittuvaa saranoitua, rullattavaa tai edestä saranoitua - sekä kovalla että pehmeällä pinnalla. Näitä kansia on tarjolla sekä USA-lava-autoihin, että Japanilaisiin tai Euro-autoihin! Tutustu paremmin mallistoon ladattavilla esitteillä!

Mikäli haluat lisätietoja niin soita meille tai lähetä sähköpostia! Asiantuntijamme auttavat mielellään juuri sinun tarkoitusta vastaavan kannen löytämisessä! Kaikkia malleja ei ole kaikkiin autoihin saatavilla joten varmistathan saatavuuden!

Kysy myös edullisia toimitushintoja Suomessa!